top of page

Медитация за Телепатично Общуване


Медитация за телепатично общуване – Близнаци

Най-голямото предизвикателство на Близнаците е да осъзнаят КАК и НА КАКВА ТЕМА разговаряме? (Между другото, американският президент е зодия Близнаци.) Архетипът Близнаци e олицетворен като двойка близнаци, което представлява двойнствения ум – позитивния и негативния. Докато близнаците не успеят да се залюлеят в една и съща люлка в хармония и не насочат умовете си в една и съща посока, те непрекъснато ще създават конфликти.

20 май – 20 юни – Слънцето танцува в Близнаци

1:31 PM PDT (21:31 GMT)

Меркурий, планетата свързана с Близнаци, представлява ума. Това, което излиза от устата ни отразява това, което е в ума ни. Умствените ни сили са доста активни докато Слънцето свети в Близнаци. По това време имаме способността да наблюдаваме, да слушаме и да издигаме ума си до нашият неутрален медитативен ум. За да се получи, най-ценното упражнение през месеца на Близнаци е да слушаме повече и да говорим по-малко. Следващата Кундалини Йога медитация прави това възможно. Предоставя ни една игра докато упражняваме ума си да бъде по-присъствен, да наблюдава повече и по-малко да мисли.

Медитацията, предоставена по-долу ще изчисти езика ви дори и да мънкате. Ако правите тази медитация дълго време (по 31 минути в продължение на 40 дни), ще бъдете ясно чути от другите хора. Първо трябва ясно да чуете себе си! Затова, докато правите медитацията, слушайте дълбоко звуците на мантрата. Именно дълбокото слушане ни събужда за истината.

Тази медитация се нарича ГУПТ ГЯН ШАКТИ, тайната сила на знанието. Истината е винаги тук, но трябва да сме способни да я достигнем. Тази медитация ни дава силата да се настроим към истината, ако се упражняваме да слушаме дълбоко тишината отвътре.

Усъвършенствайте тази медитация и няма да има нужда да говорите – ще можете просто да изпратите една мисъл на човека отсреща.

Близнаците обичат да се забавляват. Затова, забавлявайте се този месец с тази медитация и се упражнявайте да водите телепатичен разговор с вашето семейство и приятели. Няма да имате нужда от Twitter! Упражнявайте се да изпращате телепатични съобщения, вместо текстови или имейли и вижте кой ще ви отговори.

Ад Наад Крия

23-24 април 1978г.

Седнете в Лесна поза, с изправен гръб. Сключете пръстите на ръцете с десния показалец отгоре и съберете палците като ги изпънете назад, така че да сочат право нагоре. Дръжте ръцете си пред гърдите между слънчевия сплит и сърцето. Дланите са събрани, ръцете са отпуснати. Очите са затворени. Насочете вниманието си към дъха и към звуците на мантрата, която пеете.

Вдишайте дълбоко и издишайте напълно, изпявайки цялата мантра на един дъх.

РА РА РА РА ,

МА МА МА МА,

СА СА СА САТ,

ХАРИ ХАР ХАРИ ХАР

(Във версията от 24ти април вместо СА, последната сричка е сменена на САТ)

Започнете с 11 минути и увеличете времето до 31 минути на ден. (А можете да започнете направо с 31 минути.) Когато приключите, поседете в тишина или легнете по гръб. Слушайте тишината отвътре и й се предайте. Тя може да ви проговори, сега или по-късно. Останете достъпни без да имате очаквания.

КОМЕНТАРИ: Този наад или тази речево/звукова техника от кодове, е съществувала в едно много мощно направление от йогини, наречени Ал Пантхи. В наши дни са останали много малко от тях. РА означава Слънце. МА се отнася до Майка. СА и САТ призовават истината и чистото знание. ХАРИ ХАР притеглят Истината във физическото измерение. Цялата мантра издига нашата честота до степен, в която получаваме енергийната способност да въплътим Истината, а нашият ум става способен да я възприеме.

Автор: Гуру Раттана

Превод: Весела Налбанчева (Dass Nidhan Kaur)

You Might Also Like:
bottom of page