top of page

Йоги Бхаджан за секса


1. Необходимо е двойките да започнат да се готвят за секс 72 часа преди самият полов акт. Играта трябва да започне извън спалнята. И така, 2-3 дни подготвяйте своя ум и се настройвайте за секс. Мозъкът е главния полов орган на физическото тяло. Сексът – това е израз на любовта, когато всяка клетка и част от тялото се събужда. В тези дни практикувайте Криите на Венера.

2. Необходимо е общуването между вас да бъде открито и с доверие. Жената по природа е свита и стеснителна. Тя може да симулира оргазъм, само и само да не нарани мъжкото его. Мъжът е длъжен да знае какво иска жената и от какво се нуждае тя в техните взаимоотношения. Не пускайте всичко на самотек.

3. Стомахът трябва да бъде празен. Не е препоръчително да приемате храна до 2,5 часа преди секс. Основно правило – лекота (празнота) в стомаха. Също така не трябва да имате запек и най-добре е храната ви в този ден да бъде лека, топла и питателна. Пийте достатъчно количество течности.

4. По време на секс, мъжът диша през дясната ноздра, а жена през лявата. Старайте се да контролирате дишането така, че то да бъде бавно и дълбоко, така че нивото на възбуденост да се намира под ваш контрол. Идеалният случай е да правите един цикъл вдишване – издишване в минута.

5. Преди началото на половия акт, е необходимо да настроите трите си нервни системи. Ако на мъжа е разстроена парасимпатиковата нервна система, ще му бъде трудно да получи ерекция. Ако симпатиковата не е уравновесена, то той ще получи преждевременна еякулация. Ако като цяло има проблем с нервната система, то на мъжа ще му бъде трудно да достигне до оргазъм. В Кундалини Йога има инструменти, с които могат да се решат всичките тези проблеми.

6. Подарете си 2-3 часа прелюдия. Природата на жената е игра. Затова дайте сцена на това природно качество.

7. Аурата на жената трябва да се разшири до 2м и 10см. Ако жената е в лошо настроение, то аурата ѝ ще бъде не повече от 90 см. и мъжът ще бъде обезсилен за седмица напред след такъв секс, защото енергията ще излезе от тялото му. Половият акт носи и двете – прилив на сили и жизнена енергия, ако аурата на жената е повече от 2 метра.

8. Мъжът трябва да стимулира 9 лунни центъра, намиращи се върху тялото на жената в следната последователност: гърдите – отвън навътре, шията – нагоре, устните (имат връзка с 4та чакра), бузите, ушите, гърба (гръбначния стълб), бедра, прасци, клитор или влагалище.

9. Задачата ви в постелята е да поддържате жената във възбудено състояние. Ако не искате това, забравете за секса. Само 10% от мъжете знаят как да го постигнат.

10. Гърбът на жената трябва да бъде прохладен, а мъжът е необходимо да стимулира гърдите ѝ когато прониква в нея. Влизайте бавно, поддържайки жената с дясната си ръка под кръста, а след това сменете ръцете. Това ще обезпечи стимулирането на всички нервни окончания.

11. Жената трябва да получи оргазъм. Ако мъжът приключи първи, той е длъжен да докара партньорката си до оргазъм. 60% от болестите при жените се появяват в следствие на неудовлетвореност по време на секс.

12. След завършване на физическия полов акт, продължете да играете и да се милвате един друг до тогава, докато на някой от двамата не му се доспи. Ако не продължите с ласките, в тялото ще се натрупа силно напрежение и умора, които ще се предадат на нервната система и буквално ще съкратят живота ви. Направете си един на друг масаж, поговорете, нека контактът ви да продължи до тогава, докато мъжът не заспи. Вашите аури трябва да се слеят. Необходимо е и на двамата да са ви покрити гърбовете и половите органи, за да останат на топло. Мъжът трябва да се облекчи и да измие половия си член с топла вода.

13. Жената също може да направи масаж на мъжа, но само в случай, че има желание за това. Последователността е следната: глава и коса; устни; започвайки от основата на главата, се спуснете надолу по протежение на гръбначния стълб; седалище; вътрешната страна на бедрата и тестисите; пенис; корем, гърди, зърна.

14. Първият час след секс е най-важен за жената. Ако тя просто се отвърне от партньора и заспи, то аурата ѝ ще се свие и ще има пробиви. Мъжът може да остави в аурата на жената такива негативни следи, че после трудно ще могат да се премахнат. Жената винаги трябва да бъде уверена в това, че след секс ще има достатъчно време да изпълни действията, възстановяващи нейната аура, след като види, че мъжът е заспал.

а) Изпълнете поне едно упражнение, което се нарича „Прекатурване на тялото“

б) Медитирайте

в) Облекчете се

г) Измийте лицето си с хладка вода, а подмишниците изтрийте с влажна кърпа

д) Изтрийте с влажна кърпа също и половите си органи, областта зад ушите и стъпалата

е) Измийте си зъбите

Обичайте се един друг!


You Might Also Like:
bottom of page